Menu
Your Cart

Alle eierkokers

Eierkoker kopen en vergelijken

Als je liefhebber bent van perfect gekookte eieren, dan is de aanschaf van een eierkoker geen overbodige luxe. Een eierkoker neemt het giswerk uit het kookproces weg en zorgt elke keer weer voor het ideale resultaat. Of je nu houdt van zachtgekookte, hardgekookte of iets daartussenin, met een goede eierkoker kun je dit moeiteloos bereiken. In dit artikel bespreken we waarom je zou moeten overwegen om een eierkoker te kopen, hoe je verschillende modellen kunt vergelijken en geven we tips voor het gebruik.

Eierkoker kopen: waarom?

Het eerste voordeel van een eierkoker is natuurlijk het gemak. Water toevoegen, eieren plaatsen, timer instellen en klaar. Geen gedoe meer met verschillende kooktijden uitproberen of bang zijn dat de eieren stuk gaan tijdens het koken in een pan. Bovendien zijn veel moderne eierkokers multifunctioneel en kunnen ze naast het koken van eieren ook gebruikt worden om ze te pocheren of omeletten te maken.

Hoe eierkokers vergelijken?

Bij het vergelijken van verschillende modellen moet je op enkele belangrijke punten letten:
- Capaciteit: hoeveel eieren kun je tegelijkertijd koken? Dit varieert meestal tussen 1 en 12 eieren.
- Functionaliteiten: zoek naar extra functies zoals het pocheren van eieren of de mogelijkheid om omeletten te maken.
- Grootte en opslag: beschik je over beperkte ruimte in je keuken? Let dan op de afmetingen van de eierkoker.
- Prijs: eierkokers zijn er in verschillende prijsklassen. Beslis hoeveel je bereid bent uit te geven.
- Merk en reviews: lees ervaringen van anderen om de betrouwbaarheid en duurzaamheid in te schatten.

Tips voor gebruik van een eierkoker

1. Zorg ervoor dat je altijd voldoende water toevoegt aan de basis van de machine volgens de instructies.
2. Prik een klein gaatje in de bolle kant van het ei om barsten tijdens het koken te voorkomen.
3. Reinig de eierkoker regelmatig om te voorkomen dat er vies water is dat wordt gebruikt voor het stomen.

Klaar voor het perfecte ei?

Het bezitten van een eierkoker verandert jouw ontbijtroutine voorgoed. Niet alleen bespaart het tijd, maar het garandeert ook elke keer weer perfect gekookte eieren naar jouw wens. Eierkoker vergelijken is essentieel om ervoor te zorgen dat je investeert in een apparaat dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Of je nu besluit om een eierkoker te kopen, onthoud dat deze kleine keuken gadget grote impact kan hebben op jouw maaltijdvoorbereiding routines.

Merk: Adler Model: EIERKOKER-EI30
Met deze elektrische eierkoker kunt u heel gemakkelijk uw eieren koken zoals u ze wenst: hard, medium of zacht. Dankzij het automatisch uitschakel systeem hoeft u niet meer op de klok te letten...
€ 22,29
Excl. BTW:€ 18,42
Merk: Adler
De eierkoker maakt het u gemakkelijker om de eieren precies zo te bereiden als u wilt: zacht, medium of hard. U hoeft niet meer precies op de klok te kijken om op het juiste moment klaar te zijn met koken: het automatische uitsch..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 49,95
Merk: Bartscher Model: EIERKOKER-EI89
..
€ 214,50 € 239,95
Excl. BTW:€ 177,27
Merk: Bestron Model: EIERKOKER-EI01
Eigenschappen: - 350W vermogen - Aan-/uitschakelaar met indicatielampje - Droogkookbeveiliging - Eenvoudig te reinigen - Garantie: 5 jaar - Hittebestendige transparante deksel - Inclusief maatbeker met eiprikker - Kleur: wit - Materiaal: RVS kookschaal - Merk: Bestron - Uitneembaar eierre..
€ 15,95 € 18,50
Excl. BTW:€ 13,18
Merk: Bestron
De Bestron AEC700 is een eierkoker voor maximaal 7 eieren. Stel zelf in of de eieren zacht, halfzacht of hardgekookt gekookt moeten worden en laat de AEC700 de rest doen. De voordelen van de Bestron AEC700: * Voor 1 tot 7 eieren * Stel in of de eieren zacht, halfzacht of hardgekookt moeten worde..
€ 21,72
Excl. BTW:€ 17,95
Merk: Blokker Model: EIERKOKER-1
Met de Blokker BL-70003 eierkoker smart kun je in een kooksessie zachte, medium en hardgekookte eieren bereiden. Ongeacht hoeveel eieren je wilt bereiden kan iedereen zijn of haar eitje op de gewenste hardheid op tafel krijgen...
€ 30,24
Excl. BTW:€ 24,99
Merk: Bomann Model: EIERKOKER-EI76
Eigenschappen: - Afneembare eierhouder - Garantie: 2 jaar - Geschikt voor 6 eieren - Kleur: blauw - Merk: Bomann - Stroomvoorziening: 230 V, 50 Hz - Vermogen: 400W..
€ 15,95 € 18,50
Excl. BTW:€ 13,18
Merk: Caso Model: EIERKOKER-EI19
Eierkoker voor 8 eieren..
€ 64,61
Excl. BTW:€ 53,40
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 101